پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت با سوسیس، کالباس


تخم مرغ  :  ۴ عدد
سوسیس  :  ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۵ عدد
روغن  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
روغن را در ظرفی داغ می‌کنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگی‌ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون می‌ریزیم کمی نمک و فلفل می‌زنیم می‌گذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته نمک و فلفل زده و هم می‌زنیم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی می‌ریزیم حرارت را ملایم کرده در ظرف را می‌بندیم می‌گذاریم تخم مرغ‌ها کمی بسته شود بعد تمام مواد را مخلوط می‌نمائیم بعد چند جوش در ظرف می‌کشیم.