یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
کد کتاب : ۱۲۹۵۴۴۸
نویسنده : رسول پایان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۵۱۲۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قیمت : ۴۸۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۹۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۰۳-۱
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی



همچنین مشاهده کنید