یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


مبانی فناوری غلات: مواد اولیه ـ فناوری کیک, شیرینی, بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه‌ای, نگهداری و


مبانی فناوری غلات: مواد اولیه ـ فناوری کیک, شیرینی, بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه‌ای, نگهداری و
نویسنده : رجب‌زاده - ناصر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۷۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۱۴۵ TS/ر۳م۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۹۳۶۵-۷

دومین جلد از کتاب حاضر حاوی تحلیل و تفسیر تغییراتی است که طی فرایندهای عمل آوری از جهات ترمودینامیکی, شیمیایی و بیو شیمیایی به وجود می آیند افزون بر آن موضوعات بحث شده دیگر در کتاب عبارت اند از: 'نقش مواد اولیه در محصولات صنایع پخت', 'طبقه بندی و فن آوری تهیه شیرینی ها و محصولات ظریف صنایع پخت', 'فن آوری تهیه بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه ای و سریع', 'نگه داری و بسته بندی فراورده های صنایع پخت', 'جو و فن آوری تهیه مالت', 'پوست گیری و تهیه بلغور', 'فن ل‌آوری تهیه پرک و فرایند پخت در غلات', 'غلات صبحانه ای و تنقلاتی' و 'فن آوری آماده سازی برنج و تهیه فراورده های مختلف آن'.


همچنین مشاهده کنید