یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مبانی فناوری غلات: مواد اولیه ـ فناوری کیک, شیرینی, بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمهای, نگهداری و
نویسنده : رجبزاده - ناصر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۷۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۱۴۵ TS/ر۳م۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۹۳۶۵-۷
دومین جلد از کتاب حاضر حاوی تحلیل و تفسیر تغییراتی است که طی فرایندهای عمل آوری از جهات ترمودینامیکی, شیمیایی و بیو شیمیایی به وجود می آیند افزون بر آن موضوعات بحث شده دیگر در کتاب عبارت اند از: 'نقش مواد اولیه در محصولات صنایع پخت', 'طبقه بندی و فن آوری تهیه شیرینی ها و محصولات ظریف صنایع پخت', 'فن آوری تهیه بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه ای و سریع', 'نگه داری و بسته بندی فراورده های صنایع پخت', 'جو و فن آوری تهیه مالت', 'پوست گیری و تهیه بلغور', 'فن لآوری تهیه پرک و فرایند پخت در غلات', 'غلات صبحانه ای و تنقلاتی' و 'فن آوری آماده سازی برنج و تهیه فراورده های مختلف آن'.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا