جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خورش کاری
● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
▪ مرغ درشت: یك عدد
▪ پودر كاری: یك قاشق مرباخوری
▪ آلو بخارایی: ۱۵۰ گرم
▪ كشمش پلویی: ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا باید آلو بخارایی را در مقداری آب نیمگرم به مدت چند ساعت خیس كنید. سپس مرغ راتمیز كنید، بشویید و به قطعهقطعه كنید. آن گاه پیازرا خرد كنید و در روغن تفت دهید سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنید و پودر كاری را روی آنبپاشید. پس از این مرحله یك لیوان آب روی آنبریزید و بگذارید به جوش بیاید، آنگاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه كنید، پس از این كهمایهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنیدو بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت یك ساعت ونیم الی دو ساعت بپزد.
در پایان زمان پخت، كشمش را كمی تفتدهید و روی خورش بریزید و با برنج میل كنید.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب شهید مطهری رسانه
ایران هواشناسی سیل آتش سوزی یسنا تهران روز معلم قوه قضاییه پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا دولت سیزدهم مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران عفاف و حجاب تبلیغات مسعود اسکویی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل اینستاگرام تلفن همراه کولر
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب دیابت