دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

فلفل با سس مخصوص


مواد لازم:
فلفل سبز کبابی ۱ کیلو
گوجه‌فرنگی رسیده ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مقداری برای سرخ کردن فلفل‌ها
طرز تهیه:
فلفل‌ها را بعد از شستن با چنگال سوراخ کنید. روغن را داغ کنید و فلفل‌ها را در آن سرخ کرده، گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط‌کن له کرده و در قابلمه ریخته و همراه با نمک، فلفل و روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافهٔ آن کشیده شود. فلفل‌ها را در ظرفی مناسب چیده و روی آنها را با سرکه می‌پوشانیم و سس آماده شده را روی آنها بیزید. این پیش غذا را می‌توان به‌صورت گرم و سرد سرو کرد.
منبع : مجله بهکام