پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت نارگیلی
▪ مواد لازم: آرد سفید دویست و پنجاه گرم یا دو پیمانه روغن جامد صد و پنجاه گرم یا یك و یك چهارم پیمانه
پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یك چهارم پیمانه پودرقند صد و هفتاد و پنج یا یك و نیم پیمانه
▪ طرز تهیه: روغن و پودر قند را مخلوط كرده با همزن می زنیم تا كرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می كنیم و خمیر را حدود یك ساعت می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن كرده، قالب می زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می كشیم.(ترافل یا پودر پسته نیز می شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد حدود پانزده دقیقه قرار می دهیم.
●نكات مورد توجه:
۱) برای خوشمزه شدن بهتر است میزان آرد و نارگیل برابر باشد .
۲) قطر خمیر برای قالب زدن نیم تا یك سانت باشد.
۳) برای جدا شدن راحت تر قالبها از خمیر، كاردك را از زیر و وسط خمیر بزنید.
۴) می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسكویت استفاده كنید.
منبع : سایت آسمونی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری