یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


نیاز غذایی گندم به ازت، فسفر، پتاسیم


تاریخ نشر : ۸۴۱۰۰۳
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۹۷۱-۱۳-۷
رده دیویی : ۶۳۳.۱۱
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : ابریشمی - فرشاد

در این کتابچه چگونگی تغذیه و نیازهای گندم به موادی همچون ازت، فسفر و پتاسیم تشریح شده هم چنین چگونگی مصرف و عناصر غذایی هر یک از این کودهای شیمیایی بیان گردیده است.