چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ


تخم مرغ
تخم مرغ غذای شناخته شده ای است که نه تنها یکی از با کیفیت ترین منابع پروتئینی است بلکه تمامی ویتامینها و مواد معدنی موردنیاز بدن انسان را دارا می باشد.
تخم مرغ غذایی است که از نظر کیفیت بعد از شیرمادر در رتبه دوم قرار می گیرد. مصرف یک تخم مرغ در روز به حفظ سلامت چشم ها کمک می کند و اگر تخم مرغ با ماده «لوتئین» رنگ دانه زردرنگ در زرده تخم مرغ است (در ذرت و هویج یافت می شود) غنی شده باشد می تواند از بروز نابینایی نیز پیشگیری کند.
تجویز زرده تخم مرغ دارای عوامل ایمنی زای ضد کاندیدا در بیمارانی است که دچار اگزما و آلزایمر بوده و در بهبود آنها تأثیر فراوانی دارد.
غنی سازی تخم مرغ با اسیدهای چرب غیراشباع موجب افزایش مقادیر این مواد در رژیم غذایی روزانه افراد می شود و موجب پایین نگه داشتن سطح تری گلیسیرید خون می شود.
آنچه که همیشه در مورد تخم مرغ در ذهن متصور می شود خاصیت تغذیه ای آن است. لیکن تخم مرغ دارای اثرات دیگری نیز می باشد که این ماده پروتئینی با ارزش را از سایر مواد غذایی مجزا می سازد.
منبع : روزنامه کیهان