پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


66 نوع غذای چینی


66 نوع غذای چینی
نویسنده : جانگ - یوآن‌جی
مترجم : سهرابی - احمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۰۷
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۴/۵/چ۹ج۲
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۶۶-۴۰-۴