شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
بررسی تولید و تعیین برخی ویژگیهای آنزیم پروتئیناز آسپارتیک (رنت) از سویههای زیگومیست بومی
كپكهای زیگومیست از منابع مختلف مثل خاك، هوا، كمپوست و پساب صنایع پنیرسازی جدا و خالص شد و آزمایش كیفی هیدرولیز كازئین با انتقال كپكها بوسیله سیم پلاتین به محیط شیر چربی گرفته جامد انجام گرفت. بمنظور تولید آنزیم پروتئیناز آسپارتیك، از بستر جامد (S.S.F = (Solid-state fermentation با حضور سبوس گندم و آب لولهكشی استفاده گردید. پس از تلقیح تعداد معینی از اسپورهای هر كپك به محیطهای استریل فوق، در گرمخانه با دمای °C۲۷ و به مدت ۷۲ ساعت صورت گرفت. پس از طی این دوره، بافر سیترات با غلظت ۱/۰ مولار و
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
منبع : مطالب ارسال شده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس دولت سیزدهم دولت رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد پاکستان جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران پلیس هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان سنجش زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سینمای ایران سریال کیومرث پوراحمد تلویزیون سریال پایتخت قرآن کریم موسیقی سینما تئاتر ترانه علیدوستی کتاب مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات نخبگان مدیران خودرو فناوری اپل ناسا سامسونگ آیفون بنیاد ملی نخبگان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل