جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی با مایکروفر


گوشت چرخ کرده  :  ۳۰۰ گرم
کاکائو  :  ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  :  ۲ قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه ای  :  ۲ عدد
پیاز  :  ۲ قاشق سوپخوری
زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری


طرز تهیه مایه گوشت اسپاگتی:
ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای و نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه را همراه با زعفرانی که در آب جوش حل شده است به مایه فوق اضافه می‌کنیم و روی ظرف را پوشانده و به مدت ۱۰-۶ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکرو فر قرار می‌دهیم در این فاصله مایه فوق را یک بار هم می‌زنیم.
طرز تهیه اسپاگتی:
ابتدا ۱ الی ۱.۵ لیتر آب داخل یک ظرف گود مناسب ریخته، به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم تا کاملاً جوش آید. سپس مقداری نمک و یک قاشق روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و اسپاگتی را داخل آن ریخته و ظرف را بدون درب به مدت ۱۰-۸ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم تا کاملا ًاسپاگتی پخته شود.
سپس آن را آبکش کرده مایه اسپاگتی را به آن اضافه کرده با سلیقه خود تزئین نمائید.
توجه: در صورتی‌که در این فاصله مایه اسپاگتی سرد شده است پس از مخلوط آن با اسپاگتی ظرف را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید.