چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

لطفاً سفت باشد نه عسلی!"


لطفاً سفت باشد نه عسلی!"
" اگر می‌خواهید تخم مرغ آب پز کنید و دچار مشکل شکستن پوسته نشوید، قبل از جوشاندن تخم مرغ با سوزن ته آن را سوراخ کنید. البته یک سوراخ کوچک!"
ته گرد تخم مرغ حاوی حبابهای ریز هواست. وقتی تخم مرغ را گرم می‌کنیم، هوای داخل حبابها انبساط پیدا می‌کند. هوای گرم به اطراف، به خصوص به پوسته تخم مرغ فشار می‌آورد و باعث ترک خوردن آن می‌شود. اگر ته تخم مرغ یک سوراخ کوچک داشته باشد، هوای منبسط از آنجا فرار می‌کند. فشار دفع شده و تخم مرغ سالم می‌ماند.
منبع : تبیان