پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت اسفناج با سبزیجات سرخ شده


املت اسفناج با سبزیجات سرخ شده
● مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه اسفناج ریز خرد شده، روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط، یك حبه سیر، كوبیده، یك عدد فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده، ۱۰۰ گرم لوبیا سبز، پخته، دو تا سه برگ كاهوی چینی، یك پیمانه جوانه ماش، یك قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی (كچاپ)، نمك و فلفل به اندازه كافی.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا كنید. زرده ها را بزنید و سپس اسفناج را به آن اضافه كنید. سفیده تخم مرغ ها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفت و سفید شوند. نمك و فلفل را به زرده و اسفناج اضافه كنید و سپس سفیده را افزوده و مخلوط كنید. یك تابه نچسب به قطر ۲۴سانتی متر در نظر بگیرید و كف آن را كمی چرب كرده روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. نیمی از مخلوط بالا را در آن بریزید و در تابه را بسته و بگذارید با حرارت ملایم املت بسته و آماده شود. كمی روغن در تابه ای نچسب بریزید و سیر و پیاز را اضافه كرده، تفت دهید تا پیاز نرم شود. باقیمانده سبزیجات را افزوده كمی نمك و فلفل بزنید و تفت دهید تا كمی پخته و نرم شوند. بعد از بسته شدن و پختن املت نیمی از مواد و سبزیجات سرخ شده را در میان آن بریزید و نیمی از املت را روی نیمه دیگر برگردانید به طوری كه سبزیجات در وسط املت تا شده قرار گیرند. املت را از تابه خارج كرده در بشقاب قرار دهید. با نیمه دیگر مواد همین مراحل را تكرار كنید.
منبع : روزنامه شرق