پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
برای استفاده از مایکرو ویو، پوست مواد را سوراخ کنید
طبخ غذا در مایکرو ویو، در مدت زمان بسیار کوتاه و بدون استفاده از مایعات صورت می گیرد.
در نتیجه مواد غذایی مفید و ویتامین ها بیش از سایر روش های طبخ، حفظ و از طریق دستگاه گوارش جذب می شود.
برای طولانی تر کردن عمر دستگاه و سلامت غذای مصرفی، هرگز از ظرف فلزی در طبخ استفاده نکنید زیرا فلزات امواج مایکروویو را برمی گردانند و آن ها را باشدت زیادی به دیواره فر می زنند.
ظروف مصرفی بهتر است از جنس شیشه، سرامیک، کارتن و غیرفلزی باشند.
برای جلوگیری از ترکیدن گوجه فرنگی، بادمجان، کدو و یا میوه هایی که درون مایکرو ویو طبخ می کنید پوست آن ها را با چنگال سوراخ کنید در غیر این صورت، آب موجود در این گونه موادغذایی از داخل به جوش می آید و سبب ترکیدن پوست آن ها می شود.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه