شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خاصیت های «انگور» تمامی ندارد


خاصیت های «انگور» تمامی ندارد
«انگور»، میوه بسیار مفیدی است که خاصیت های آن قابل شمارش نیست واقعیت اینست که «انگور»، خاصیت قلیایی دارد و باعث قلیایی شدن خون می شود. از این لحاظ هر یک کیلوی آن معادل یک لیتر آب معدنی است. به علت وجود مواد قندی زیاد، انرژی زاست و حرارت بدن را تامین می کند. همچنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند می دانند. «انگور» شامل ویتامین های آ، ب، ث و نیز دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. «انگور» هم لاغرکننده و هم چاق کننده است، بدین گونه که خوردن آن به تنهایی(از صبح تا ظهر) لاغرکننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید، چاق کننده است. یکی از خواص «انگور»، صاف کننده و مولد خون بودن آن است.
«انگور»، قندخون را نیز تنظیم می کند. بعلاوه «انگور قرمز» برای تصفیه خون و خون سازی از «انگور سبز» هم بهتر است. البته افرادی که قندخون پایین دارند می توانند از «انگور» بهره زیادی ببرند. «انگور» یکی از میوه های ضدسرطان شناخته شده و این بخاطر خواص ضدعفونی کنندگی آن است. افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده، سعی کنند از «انگور» به مقدار زیادی استفاده کنند. «انگور» پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند و به علت داشتن پتاسیم، مقوی قلب و یک داروی موثر برای کم خونی است، زیرا دارای آهن، منگنز و منزیم بوده و در کنترل فشارخون موثر است. افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب می توانند آب آن را نیز در طی روز بنوشند.
منبع : روزنامه ابتکار


همچنین مشاهده کنید