شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد کلم پیچ


کلم پیچ قرمز  :  ۵۰۰ گرم
زیتون سبز  :  ۵ قاشق سوپخوری
لبو  :  ۳۰۰ گرم
سرکه  :  ۳ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
مغز کلم پیچ را ریز ریز خرد کرده رویش نمک بپاشید و نیم‌ساعت آن را کنار گذاشته سپس آبی که از کلم خارج گردیده پاک کرده، لبو را ریز خورد کنید.
آنگاه برگ‌های کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبوهای خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید.


همچنین مشاهده کنید