جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سالاد گرم کالباس و لوبیا
● مواد لازم
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ سه قاشق مرباخوری سرکه
▪ دو قاشق مرباخوری عسل
▪ ۲۰۰ گرم کالباس گوشت
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۳۰۰ گرم لوبیا سبز تازه
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
● طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به گونه ای فشار دهید که دانه ها و آب آن خارج شود. در یک کاسه کوچک عسل و سرکه را مخلوط کنید. ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کالباس خرد شده را در آن تفت دهید.
لوبیا سبز را در آب بپزید سپس با بقیه روغن مخلوط عسل و سرکه را حرارت دهید. مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و پنیر را روی آن خرد کنید. سپس مخلوط عسل و سرکه را به عنوان سس روی سالاد بریزید و سالاد را گرم میل کنید.
[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن