پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

گوشی ظریف پسندها


گوشی ظریف پسندها
از سری دوم گشت و گذار در بین کمپانی های تولیدکننده گوشی تلفن همراه، دو شماره می گذرد و ما برای رعایت جانب انصاف و عدالت، ترتیب معرفی گوشی ها در سری نخست را به هم ریخته ایم و از یک کمپانی دیگر شروع کرده ایم. در این وضعیت، کمپانی سامسونگ که نخستین گوشی معرفی شده سری اول را داشت، در سری دوم به سومین کمپانی تبدیل شده و هیچ کس نمی داند در سری های بعد چه ترتیبی حاکم خواهد بود.
این ظرافت ها را به دلیل حساسیت در معرفی برندهای تجاری باید در نظر داشت. شرکت سامسونگ در میان شرکت های تولیدکننده محصولات وابسته به فناوری و الکترونیک، از شرکت های نسبتاً نوپا محسوب می شود که در سال ۱۹۳۸ آغاز به کار کرد و با بیش از ۲۳۰ هزار کارمند در سراسر دنیا، سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار فروش گوشی دارد و ارزش سود سهام آن نیز ۱۴۲ میلیارد دلار است. گوشی این هفته یکی از محصولات جدید سامسونگ محسوب می شود و کارشناسان آن را قوی ترین گوشی این شرکت از بدو تاسیس می دانند.
● نقاط قوت Samsung U۶۰۰
▪ این گوشی یکی از بهترین دوربین های سامسونگ است که متناسب با قیمت تقریباً ارزان ۲۰۰ دلاری اش، یک دوربین ۲/۳ مگاپیکسلی دارد. بسیاری از کاربران معتقدند برخی از دوربین های ۵ مگاپیکسلی گوشی های مشابه مانند نوکیا N۹۵ نیز کیفیت این دوربین را ندارند که مجهز به فلاش، فوکوس خودکار و زوم دیجیتال است. البته قدرت لرزش گیر دوربین، مقداری پایین است و ایرادی که به آن می شود وارد کرد، تاخیر یک الی ۲ ثانیه یی در عکسبرداری است که باعث می شود اجسام متحرک، به خوبی اجسام ثابت عکسبرداری نشوند.
▪ حالت پرواز برای گوشی های همراه، ابتکار سونی اریکسون بود که حتی در بسیاری از محصولات نوکیا یا سامسونگ نیز دیده نمی شود اما U۶۰۰ چنین امکانی دارد. در این حالت که Flight Mode نامیده می شود، شما هنگام حضور در هواپیما که خاموش بودن گوشی های تلفن همراه در آن الزامی است، می توانید گوشی خود را روشن نگاه دارید در حالی که امکان برقراری تماس شما با بیرون یا تماس به شما و نیز ارسال و دریافت هر نوع پیامی غیرفعال باشد.
▪ این گوشی شاید تنها گوشی سامسونگ باشد که بدون داشتن سیستم عامل ویندوز موبایل یا Symbian، قادر است اسناد و فایل های ویندوز را نمایش دهد. U۶۰۰ می تواند فایل های مختلف نرم افزارهای استاندارد ویندوز از جمله فایل های صفحات وب با فرمت HTML و همین طور فایل های PDF را به علاوه فایل های نرم افزارهای Office به خوبی نشان دهد. نمایش فایل های PDF که با نرم افزار آکروبات قابل مشاهده هستند، ویژگی جالبی است که حتی بسیاری از گوشی های مجهز به Symbian نیز ندارند.
▪ گفته می شود که این گوشی، باریک ترین گوشی اسلاید یا کشویی است که صفحات آن روی همدیگر می لغزند و شرکت سامسونگ نیز متخصص طراحی این نوع گوشی ها است که بارزترین و رایج ترین نمونه آن، گوشی های سری D هستند. با این حال، ابعاد این گوشی، ۱۱۰+۴۹+۱۱ میلیمتر است و عرض یازده میلیمتری برای یک گوشی اسلاید، فوق العاده محسوب می شود. در نتیجه علاقه مندان به گوشی های ظریف و باریک، از U۶۰۰ به شدت استقبال می کنند.
▪ سامسونگ با این گوشی تقریباً گمگشته اهالی تلفن همراه را معرفی کرده و به عبارتی می توان ادعا کرد که یک آس جدید رو کرده است. فناوری PicBridge که شاید برای کاربران ایرانی ناآشنا باشد و حتی برای کاربران خارجی نیز به خوبی جا نیفتاده است، فناوری پرینت گرفتن تصاویر به وسیله بلوتوث است. در این فناوری، توسط پرینتر ویژه و میکرونی سامسونگ، شما بدون نیاز به تهیه یک چاپگر غول پیکر، می توانید عکس های خودتان را پرینت بگیرید،
● نقاط ضعف
▪ نقطه ضعف مشترکی که همه کاربران داخلی و خارجی U۶۰۰ به آن اشاره می کنند، ضعف طراحی دکمه ها است که واقعاً باید به آن اشاره کرد. به نظر می رسد طراحان سامسونگ، در طراحی دکمه های گوشی استراتژی خاصی را دنبال نمی کنند. مانند گوشی D۸۲۰ که دکمه های آن با ضربه زدن های محکم مشغول به تایپ کردن می شوند در حالی که U۶۰۰ بیش از حد نسبت به لمس حساس است و با برخورد سهوی و غیرعمدی انگشت به دکمه ها باعث شماره گیری اشتباه یا از بین بردن اطلاعات می شود.
▪ مدت زمان شارژ باتری بسیار پایین است. گفته می شود که فعالیت باتری در حالت استندبای، ۲۷۰ ساعت است اما اگر با گوشی هایی مثل K۸۰۰ سونی اریکسون مقایسه شود، یک مقدار کار و فعالیت مشخص با U۶۰۰، به میزان سه برابر بیشتر باتری مصرف می کند و تقریباً هر روز باید شارژ شود. اکثر کاربران معتقدند که گوش کردن به موسیقی یا تبادل فایل از طریق بلوتوث، باعث می شود شارژ گوشی در چشم به هم زدنی، تمام شود،
▪ شاید این نقطه ضعف تقریباً در تمامی گوشی های جدید به ویژه از محصولات سامسونگ، رایج و متداول باشد که بلوتوث ۲ و USB تنها امکانات اتصال هستند و کمتر کسی به اینفرارد فکر می کند. این فناوری شاید از سرعت پایینی برخوردار و رواج قبلی را از دست داده باشد، اما بدانیم که همان فناوری کنترل های از راه دور تلویزیون است و می تواند در نقاط شلوغ که تبادل فایل به لحاظ امنیتی در آنها جایز نیست، به کمک کاربر بیاید.
سید ایمان ضیابری
منبع : روزنامه اعتماد