سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
ساق عروس
آرد سفید : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
قند : ۲۲۵ گرم
هل : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰۰ گرم
با آرد، خمیری شل تر از خمیر نان تهیه کرده، رویش را با پارچه پوشانده بگذارید تا برسد، بعد با تیرک آن را خیلی نازک باز کرده، به قدر بند انگشت لواش را بریده و به دور نی بپیچید و همان نی را در روغن انداخته سرخش کنید.
سپس لواشها را از نی جدا کنید دوباره در روغن سرخش کرده وسطش را با قند و مغز بادام و هل کوبیده پر کنید.
تخم مرغ : ۳ عدد
قند : ۲۲۵ گرم
هل : ۱۰۰ گرم
روغن : ۱ قاشق سوپخوری
گلاب : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰۰ گرم
با آرد، خمیری شل تر از خمیر نان تهیه کرده، رویش را با پارچه پوشانده بگذارید تا برسد، بعد با تیرک آن را خیلی نازک باز کرده، به قدر بند انگشت لواش را بریده و به دور نی بپیچید و همان نی را در روغن انداخته سرخش کنید.
سپس لواشها را از نی جدا کنید دوباره در روغن سرخش کرده وسطش را با قند و مغز بادام و هل کوبیده پر کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران قوه قضاییه هواشناسی سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات تورم
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم زنان رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا اپل تسلا تبلیغات فناوری پهپاد همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه