سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
نــــان نخودچی
●مـــــواد لازم :
▪آرد نخودچی نرم :: ۳ پیمانه (معادل ۶۰۰ گرم)
▪پودر شكر :: ۱۵۰ گرم
▪روغن جامد :: دو قاشق چایخوری
▪هل كوبیده و خلال پسته :: مقداری
●طـــــرز تهیه :
پودر شكر و روغن را با همزن برقی می زنیم تا بصورت كرم درآید. هل و آرد نخودچی را هم در مایع ریخته و خوب ورز می دهیم تا خمیر چسبندگی پیدا كند. اگر خمیر چسبندگی پیدا نكرد میتوانید یكبار آنرا از چرخ گوشت رد كنید سپس خمیر را در كیسه نایلونی ریخته و میگذاریم به مدت بیست و چهار ساعت بماند این خمیر هرچه بیشتر بماند نتیجه كار بهتر خواهد شد خمیر را روی سطحی صاف به قطر یك سانتی متر پهن كرده و با قالب مخصوص نان نخودچی قالب می زنیم بعد روی قالبها خلال پسته یا پودر پسته می ریزیم و آنها را در سینی می چینیم. سینی شیرینی را درون پنجره وسط فر قرار می دهیم كه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم. وقتی نان نخودچیها را از فر در می آوریم چون نرم است باید هفت الی هشت ساعت در محلی خنك بماند بعدا آنها را از درون سینی برداشته و در ظرف مورد نظر می چینیم .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت سیزدهم دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس آموزش و پرورش قتل
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا مالیات بانک مرکزی تورم
تلویزیون رسانه سریال سینمای ایران سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس بازیگر کتاب رسانه ملی
ناسا سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل نخبگان همراه اول ماه آیفون گوگل روزنامه ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن بارداری خواب دیابت طول عمر سلامت روان فروش اینترنتی دارو هندوانه