پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ ورمیشل
گوشت گاو : ۱۰۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
برگ بو : ۲ عدد
هویج : ۱۵۰ گرم
سیب زمینی : ۱۵۰ گرم
ورمیشل : ۷۵ گرم
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد ، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیم پز بشود. بعد ۱۵۰ گرم سیب زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتاً درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخم مرغ بسته شد، آن را هم زده دز ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.
پیاز : ۱ عدد
برگ بو : ۲ عدد
هویج : ۱۵۰ گرم
سیب زمینی : ۱۵۰ گرم
ورمیشل : ۷۵ گرم
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد ، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیم پز بشود. بعد ۱۵۰ گرم سیب زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتاً درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخم مرغ بسته شد، آن را هم زده دز ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.