پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ ورمیشل
● مواد لازم:
▪ گوشت گاو ۱۰۰۰ گرم
▪ پیاز یک عدد
▪ برگ بو ۲ عدد
▪ هویج ۱۵۰ گرم
▪ سیبزمینی۱۵۰ گرم
▪ ورمیشل ۷۵ گرم
● طرز تهیه:
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیمپز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیبزمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کنید و چهار عدد تخممرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخممرغ بسته شد، آن را هم زده در ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه