سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۴، خرداد ۸۶


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۴، خرداد ۸۶
▪ نابودی منابع طبیعی، بهای توسعه ناپایدار: مهندس اردوان نجفی: ص ۲
▪ اخبار بین الملل: ص ۴
▪ اخبار ایران: ص ۶
▪ اخبار محیط زیست: ص ۱۰
▪ تازه‌ها و یافته‌ها: ص ۱۲
▪ دانستنی‌ها و خواندنی‌ها: ص ۱۴
▪ غذا و صنعت ص ۱۶
▪ نمایی از نمایشگاه ایران - اگروفود ۲۰۰۷: ص ۱۹
▪ آردهای آلی و چربی‌ها: ص ۲۰
▪ گفتگو با دبیر اجرای نخستین نمایشگاه صنعت آرد و نان: ص ۲۱
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۲۲
▪ موفقیت و سلامتی: ص ۲۶
▪ گزارش: بیمه کارآفرین: ص ۲۷
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستایی: ص ۲۸
▪ زیتون و روغن زیتون: ص ۳۲
▪ تحقیقات: ص ۳۴
▪ مقاله تحقیقاتی : شناسایی عوامل بیماری زای قارچی گندم و جو در گیلان: ص ۳۶
▪ خاک و منابع آلاینده: ص ۴۰
▪ ترویج: ص ۴۲
▪ شیلات: ص ۴۴
▪ گیاهان دارویی (مارچوبه): ص ۴۸
▪ راهنمای تهیه و ارسال مقاله: ص ۴۹
▪ ۱۷ ژوئن ، روز جهانی بیابان زدایی: ص ۵۰
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: Email:ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفاکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفاکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)