یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بادنجان


بادنجان
بادنجان خاصیت غذایی كمی دارد. خوردن آن برای درمان بیماری های چركی مفید است. برای تهیه غذا باید از بادنجان رسیده استفاده كرد. بادنجان نرسیده كه رنگ آن سیاه نشده است، ماده سمی دارد. كسانی كه دست هایشان عرق می كند و دست های آن ها همیشه نمناك است می توانند از آب سیاه پوست بادنجان استفاده كنند و دست های خود را برای مدتی در جوشانده گرم آن بگذارند. بادنجان درد پهلو و درد مثانه را آرام می كند.
بادنجان، ادرارآور است و فشار خون را پایین می آورد. همچنین آن هایی كه به سنگ كلیه دچار هستند، بهتر است بادنجان بخورند.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید