جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کباب بلغاری
● مواد لازم:
▪ پیازچه برش داده شده برای تزئین
▪ پیاز یا فلفل دلمه خلال شده برای وسط گوشت
▪ نمك، فلفل و زعفران آب زده
▪ گوشت فیله گوسفند و یا گوشت فیله گوساله كه به ابعاد ۲۵*۵ سانتی متر بریده باشیم
● طرز تهیه:
گوشت را نمك زده، فلفل و زعفران زده برشی از پیاز یا فلفل دلمه وسط آن می گذاریم . از یك طرف گوشت را لوله می كنیم و در پایان كار لبه گوشت را بوسیله خلال دندان وصل می كنیم. ظرف كوچكی را برداشته روغن می كنیم می گذاریم كاملا" داغ شود. گوشت ها را در روغن قرار می دهیم، بطوری كه روغن روی گوشتها را بگیرد. حدودا" نیم ساعت در حرارت ملایم می گذاریم تا هم پخته شود و هم سرخ شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه