پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نان نارگیلی


نان نارگیلی
●مواد لازم :
▪پودر نارگیل :: نیم کیلو
▪آرد سفید :: یک کیلو
▪روغن :: ۶۰۰ گرم
▪پودر قند :: ۵۰۰ گرم
●طرز تهیه:
روغن و پودر قند را مخلوط می کنیم تا نرم و یکدست شود بعد آرد را اضافه کرده مالش میدهیم و پودر نارگیل را اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم تا کاملا نرم شده و چسبندگی پیدا کند و خمیر را می گذاریم چند ساعت بماند. خمیر را به قطر یک سانتیمتر باز می کنیم و با قالب ظریفی قالب می زنیم یک عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم تا به خمیر بچسبد. بعد روی ورقه مخصوص شیرینی میچینیم و داخل فری که گرم شده با حرارت صد و پنجاه ، نیم ساعت می پزیم وقتی نانها کمی طلائی شد از فر خارج کرده وقتی کاملا سرد شد آنها را در ظرف می چینیم .