یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربی


تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۲
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۵۴۴-۴۵-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی کوچک
جلد : شومیز
محل نشر : ارومیه
ویراستار : حیدری - رضا
مترجم : خسروشاهی‌اصل - اصغر
نویسنده : اسوامینتان - ام.

نگارنده در این مجموعه جنبه‌های شیمیایی و تجربی غذاها را بررسی نموده، هم‌چنین به مطالعه ترکیباتی تحت عنوان مواد افزودنی (عمدی و غیرعمدی) پرداخته است. مباحث کتاب بدین قرارند: 'خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی'، 'شکر و محصولات قندی'، 'نشاسته و محصولات نشاسته‌ای'، 'پروتئین‌ها'، 'چربی‌ها و روغن‌ها'، 'ویتامین‌ها و غنی‌کردن غذاها'، 'آنزیم‌های درفرایند مواد غذایی'، 'پلی فنل‌ها'، 'رنگلیزه‌ها'، 'واکنش‌های قهوه‌ای شدن در مواد غذایی'، 'افزودنی‌های غذایی و عوامل متورم کننده'، 'نگهداری مواد غذایی به وسیله‌ی تشعشع'، 'گندم و فراورده‌های نانوایی'، 'برنج و سایر غلات'، 'حبوبات'، 'آجیل‌ها، دانه‌های روغنی و فراورده‌های آن‌ها'، 'نگهداری غلات، حبوبات، دانه‌های روغنی'، 'میوه‌ها، مواد پکتیکی و فراورده‌های میوه'، 'سبزیجات'، 'شیر و فراورده‌های آن'، 'تخم‌مرغ و فراورده‌های آن'، 'گوشت دام، طیور، ماهی'، 'نوشیدنی‌ها'، 'غذاهای تخمیری و شوریجات'، 'ترکیبات مزه‌های موجود در مواد غذایی'، 'روش‌های حس تجزیه‌ی مواد غذایی'، 'استانداردهای مواد غذایی'، 'تقلب مواد غذایی و بهداشت'، 'غذاهای کمکی فرایند شده و غذاهای جدید'، 'از پخت و فرایند حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی'، 'آب'، 'کربوهیدرات‌ها (قندها)'، 'جنبه‌های فیزیولوژیکی و شیمیایی احساس مزه'، 'آفت‌کشها' و 'بافت غذا'.


همچنین مشاهده کنید