یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربی
تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۲
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۵۴۴-۴۵-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی کوچک
جلد : شومیز
محل نشر : ارومیه
ویراستار : حیدری - رضا
مترجم : خسروشاهیاصل - اصغر
نویسنده : اسوامینتان - ام.
نگارنده در این مجموعه جنبههای شیمیایی و تجربی غذاها را بررسی نموده، همچنین به مطالعه ترکیباتی تحت عنوان مواد افزودنی (عمدی و غیرعمدی) پرداخته است. مباحث کتاب بدین قرارند: 'خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی'، 'شکر و محصولات قندی'، 'نشاسته و محصولات نشاستهای'، 'پروتئینها'، 'چربیها و روغنها'، 'ویتامینها و غنیکردن غذاها'، 'آنزیمهای درفرایند مواد غذایی'، 'پلی فنلها'، 'رنگلیزهها'، 'واکنشهای قهوهای شدن در مواد غذایی'، 'افزودنیهای غذایی و عوامل متورم کننده'، 'نگهداری مواد غذایی به وسیلهی تشعشع'، 'گندم و فراوردههای نانوایی'، 'برنج و سایر غلات'، 'حبوبات'، 'آجیلها، دانههای روغنی و فراوردههای آنها'، 'نگهداری غلات، حبوبات، دانههای روغنی'، 'میوهها، مواد پکتیکی و فراوردههای میوه'، 'سبزیجات'، 'شیر و فراوردههای آن'، 'تخممرغ و فراوردههای آن'، 'گوشت دام، طیور، ماهی'، 'نوشیدنیها'، 'غذاهای تخمیری و شوریجات'، 'ترکیبات مزههای موجود در مواد غذایی'، 'روشهای حس تجزیهی مواد غذایی'، 'استانداردهای مواد غذایی'، 'تقلب مواد غذایی و بهداشت'، 'غذاهای کمکی فرایند شده و غذاهای جدید'، 'از پخت و فرایند حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی'، 'آب'، 'کربوهیدراتها (قندها)'، 'جنبههای فیزیولوژیکی و شیمیایی احساس مزه'، 'آفتکشها' و 'بافت غذا'.
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۱۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۵۴۴-۴۵-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی کوچک
جلد : شومیز
محل نشر : ارومیه
ویراستار : حیدری - رضا
مترجم : خسروشاهیاصل - اصغر
نویسنده : اسوامینتان - ام.
نگارنده در این مجموعه جنبههای شیمیایی و تجربی غذاها را بررسی نموده، همچنین به مطالعه ترکیباتی تحت عنوان مواد افزودنی (عمدی و غیرعمدی) پرداخته است. مباحث کتاب بدین قرارند: 'خواص فیزیکوشیمیایی مواد غذایی'، 'شکر و محصولات قندی'، 'نشاسته و محصولات نشاستهای'، 'پروتئینها'، 'چربیها و روغنها'، 'ویتامینها و غنیکردن غذاها'، 'آنزیمهای درفرایند مواد غذایی'، 'پلی فنلها'، 'رنگلیزهها'، 'واکنشهای قهوهای شدن در مواد غذایی'، 'افزودنیهای غذایی و عوامل متورم کننده'، 'نگهداری مواد غذایی به وسیلهی تشعشع'، 'گندم و فراوردههای نانوایی'، 'برنج و سایر غلات'، 'حبوبات'، 'آجیلها، دانههای روغنی و فراوردههای آنها'، 'نگهداری غلات، حبوبات، دانههای روغنی'، 'میوهها، مواد پکتیکی و فراوردههای میوه'، 'سبزیجات'، 'شیر و فراوردههای آن'، 'تخممرغ و فراوردههای آن'، 'گوشت دام، طیور، ماهی'، 'نوشیدنیها'، 'غذاهای تخمیری و شوریجات'، 'ترکیبات مزههای موجود در مواد غذایی'، 'روشهای حس تجزیهی مواد غذایی'، 'استانداردهای مواد غذایی'، 'تقلب مواد غذایی و بهداشت'، 'غذاهای کمکی فرایند شده و غذاهای جدید'، 'از پخت و فرایند حرارتی بر روی ارزش غذایی مواد غذایی'، 'آب'، 'کربوهیدراتها (قندها)'، 'جنبههای فیزیولوژیکی و شیمیایی احساس مزه'، 'آفتکشها' و 'بافت غذا'.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس گشت ارشاد رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
آتش سوزی وزارت بهداشت سلامت تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی پلیس پایتخت
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
جنگ غزه اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری کاهش وزن مالاریا زوال عقل