شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی
نویسنده : خانقاهیابیانه - حمیدجلالی - محمداکبریان - محمودرضا
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/خ۲ر۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۸-۶۷-۳
کتاب حاضر راهنمایی است برای اجرا و استفاده روش نوین مدیریت و ایمنی بهداشت مواد غذایی HACCP در صنایع غذایی که در این فصل ها سامان یافته است: 'امنیت وایمنی مواد غذایی', 'جایگاه سامانه HACCP در مدیریت بهداشتی صنایع غذایی', 'پیشنیازهای اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی', 'مخاطرههای بهداشتی مواد غذایی', 'اصول و مراحل طراحی سامانه HACCP نقش مراجع دولتی در اجرای سامانه HACCP' و 'برنامههای الگویی HACCP'. گفتنی است که 'سامانه اولیه HACCP به سفارش سازمان فضانوردی آمریکا (ناسا) و توسط شرکت پیلسبوری طراحی شد و هدف از آن تضمین کیفیت میکروبی مواد غذایی تهیه شده برای مصرف فضانوردان در سفرهای فضایی بود...'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور رئیس جمهور رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم
تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران تعطیلی مدارس سازمان هواشناسی فضای مجازی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش ازدواج
قیمت دلار بورس خودرو گاز قیمت خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات ایران خودرو پالایش و پتروشیمی بازار خودرو دلار
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران سینما رضا عطاران دفاع مقدس سریال حضرت معصومه (س) مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
فناوری
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه سازمان ملل حماس رفح اوکراین نوار غزه ترکیه جو بایدن
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی تاکسی پرنده مایکروسافت ایلان ماسک ناسا اپل فیبرنوری گوگل نخبگان
روانشناسی چاقی زیبایی توت فرنگی آسم زوال عقل سیستم ایمنی