شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی


راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی
نویسنده : خانقاهی‌ابیانه - حمیدجلالی - محمداکبریان - محمودرضا
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/خ۲ر۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۸-۶۷-۳

کتاب حاضر راهنمایی است برای اجرا و استفاده روش نوین مدیریت و ایمنی بهداشت مواد غذایی HACCP در صنایع غذایی که در این فصل ها سامان یافته است: 'امنیت وایمنی مواد غذایی', 'جایگاه سامانه HACCP در مدیریت بهداشتی صنایع غذایی', 'پیش‌نیازهای اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی', 'مخاطره‌های بهداشتی مواد غذایی', 'اصول و مراحل طراحی سامانه HACCP نقش مراجع دولتی در اجرای سامانه HACCP' و 'برنامه‌های الگویی HACCP'. گفتنی است که 'سامانه اولیه HACCP به سفارش سازمان فضانوردی آمریکا (ناسا) و توسط شرکت پیلسبوری طراحی شد و هدف از آن تضمین کیفیت میکروبی مواد غذایی تهیه شده برای مصرف فضانوردان در سفرهای فضایی بود...'.