پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ عدسی (یونانی)


- مواد لازم:
عدس: نیم کیلو، خلال پیاز سرخ شده: ۱ عدد بزرگ، سیر ریز رنده شده: ۲ حبه، برگ بو: ۱ برگ، روغن زیتون بی‌بو: ۱ استکان، نمک و فلفل: به میزان لازم
- طرز تهیه:
عدس را پاک کرده می‌شوئیم و با آب کافی داخل قابلمه می‌ریزیم و روی شعله قرار می‌دهیم. بعد از چند جوش بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.
منبع : نشریه بهکام