جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه‌ی سالم براساس طب نتروپت: تهیه‌ی انواع سالادها و طبخ خوراک‌های مختلف با سیب‌زمینی، قارچ، ماهی و پاستا


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۲۳
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۴۱۲-۰۷۸-۷
شماره کنگره : ۸۵۱۲۳۰۶۳
رده دیویی : ۶۴۱.۵۶۳۷
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : رقعی
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : دبیر - ترانه

در کتاب آمده است: 'تغذیه‌ی سالم به اضافه‌ی این عقیده که غذاها باید طوری مصرف شوند که در واقع از امراض پیش‌گیری کنند، مساوی است با تغذیه‌ی نتوپتی. در این نوع تغذیه، به موادی که داخل بدن را مسموم می‌کنند، اهمیت بسیار دارده می‌شود. در این طب، به نگهدارنده‌ها و مواد شیمیایی و رنگ‌های شیمیایی که به مواد غذایی می‌زنند، توجه زیادی می‌شود... در این نوع تغذیه، استفاده از میوه‌جات، سبزیجات، پروتئین‌های گیاهی، جوانه‌ها، لبنیات، و نشاسته مهم است، البته استفاده‌ی آن‌ها به تناسب.... در واقع نوعی گیاه‌خواری که استفاده از انواع گوشت‌ها حذف نشده است'. در کتاب حاضر، طرز تهیه‌ی انواع سالادها و طبخ خوارک‌های مختلف با سیب‌زمینی، قارچ، و پاستا بر اساس طب نتروپت بیان گردیده است؛ ضمن آن که شیوه‌ی تهیه‌ی انواع سالاد و خوراک‌های مختلف با ماهی آموزش داده می‌شود.