پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کافئین Caffene
ترکیبی آلی از قلیاهای پورین است، نقطه ذوب آن ۲۳۵c درجه میباشد. در برگ چای، دانهٔ قهوه و برخی از گیاهان دیگر یافت میشود. اثر قوی، روی قلب و کاربرد پزشکی دارد [۱۵].
گردی است سفید رنگ و چون یک مولکول آب تبلور داشته باشد بهصورت پولکهای متبلور یافت میشود. در آب و الکل محلول است. بیشترین کاربردش در ترکیبات پورینی است، که در گیاهان یافت میشود. کافئین انقباض عضلانی را افزایش میدهد و عضلات را در جهت کاهش خستگی تحریک میکند. ولی مقدار زیادش شدیداً سمی است. بیشترین کاربردش در پزشکی است، اما بیشتر تولید آن در نوشابههای غر الکلی کاربرد دارد. کافئین معمولاً در بدن انسان تجزیه نمیشود ولی واردادرار میگردد و اثرش فزاینده نیست، ولی سارکوزین، که در عضلات وجود دارد، محصول تجزیه کافئین است. گرچه معمولاً مربوط به سوخت و ساز نیتروژن است. افئین از قهوه، ضایعات چای، مغز تلخ قهوه سودانی سلولز بدست میآید. بهطور مصنوعی از سولفات دیمتیل بدست میآید. این جسم مایعی است سمی و فرار که برای ساختن کودیسین و سایر داروها دارد. کافئین مصنوعی، از اوره و سیااستات سدیم نیز ساخته میشود و از لحاظ شیمیائی معادل کافئین طبیعی است.
کمتر از ۱% کافئین از قهوه، حدود ۲% از ضایعات چای و ۵/۱% از مغزهای تلخ قهوه سودانی بدست میآید از ضایعات کاکائونیز کافئین بدست میآورند [۱۷].
۱۷ ـ سیر تکاملی تولید آهن و فولاد ـ ناصر توحیدی
گردی است سفید رنگ و چون یک مولکول آب تبلور داشته باشد بهصورت پولکهای متبلور یافت میشود. در آب و الکل محلول است. بیشترین کاربردش در ترکیبات پورینی است، که در گیاهان یافت میشود. کافئین انقباض عضلانی را افزایش میدهد و عضلات را در جهت کاهش خستگی تحریک میکند. ولی مقدار زیادش شدیداً سمی است. بیشترین کاربردش در پزشکی است، اما بیشتر تولید آن در نوشابههای غر الکلی کاربرد دارد. کافئین معمولاً در بدن انسان تجزیه نمیشود ولی واردادرار میگردد و اثرش فزاینده نیست، ولی سارکوزین، که در عضلات وجود دارد، محصول تجزیه کافئین است. گرچه معمولاً مربوط به سوخت و ساز نیتروژن است. افئین از قهوه، ضایعات چای، مغز تلخ قهوه سودانی سلولز بدست میآید. بهطور مصنوعی از سولفات دیمتیل بدست میآید. این جسم مایعی است سمی و فرار که برای ساختن کودیسین و سایر داروها دارد. کافئین مصنوعی، از اوره و سیااستات سدیم نیز ساخته میشود و از لحاظ شیمیائی معادل کافئین طبیعی است.
کمتر از ۱% کافئین از قهوه، حدود ۲% از ضایعات چای و ۵/۱% از مغزهای تلخ قهوه سودانی بدست میآید از ضایعات کاکائونیز کافئین بدست میآورند [۱۷].
۱۷ ـ سیر تکاملی تولید آهن و فولاد ـ ناصر توحیدی
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال جواد عزتی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه انگلیس اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی