سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهار صد نوع روش غذایی و تهیه شیرینی


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهار صد نوع روش غذایی و تهیه شیرینی
نویسنده : بنی‌هاشمی - ملیحه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۰/۲۷
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۳۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۲۷
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۴۵۶-۸-۶