یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


اصول مهندسی صنایع غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۳۰۴
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۴۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۴۱-۴
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : توکلی‌پور - حمید

این کتاب برای مطالعه‌ی مهندسان صنایع غذایی با این مباحث 'آحاد و ابعاد'، 'موازنه‌ی جرم'، 'ترمودینامیک و موازنه‌ی انرژی'، 'خواص فیزیکی ماده خالص'، 'مکانیک سیالات'، 'انتقال حرارت در صنایع غذایی'، 'رطوبت سنجی' تدوین شده است. در هر فصل برای درک بیشتر مفاهیم از مثال‌ها و مسائلی استفاده شده است تا بر جنبه‌های کاربردی مباحث در صنایع غذایی تاکید شود.


همچنین مشاهده کنید