یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


مدل‌سازی فرآیندهای غذایی


مدل‌سازی فرآیندهای غذایی
کد کتاب : ۱۳۲۷۰۵۸
نویسنده : علی مرتضوی,سیدحمید ضیاء‌الحق,ال.ام.ام. تیمکنس,رزیتا سالاری
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۶۰۵۲۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۱۱۸
قیمت : ۵۶۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۸۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۸۶-۳۵-۴
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت - مدل‌های ریاضی



همچنین مشاهده کنید