دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


کنترل کیفی آبزیان و فرآورده‌های تبدیلی آن


کنترل کیفی آبزیان و فرآورده‌های تبدیلی آن
نویسنده : ماجدی - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۹۴۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۵۳۸-۹-۵

در این کتاب پس از تشریح اندام‌ها, اعضای ماهی و کارکرد هر عضو درباره دلایل فساد ماهی و روش‌های تشخیص آن توضیح داده می‌شود ;سپس روش‌های نگهداری و مصرف ماهی بحث و بررسی می‌گردد که از آن جمله عبارت‌اند از' :انجماد با استفاده از گازهای مایع', 'انجماد با استفاده از محلول نمکی', 'نگهداری در سردخانه', 'استفاده از اشعه ماورائ بنفش', 'کنسرو کردن', 'ماریناد', 'نگهداری با استفاده از نمک', 'خشک کردن ماهی', 'سوسیس ماهی', 'استک منجمد 'و 'پودر ماهی .'در بخش دیگر کتاب انواع ماهیان خاویار معرفی شده و از روش‌های تکثیر و پرورش, صید, عمل‌آوری, بسته‌بندی, پاستوریزه کردن و کنترل کیفی خاویار سخن به میان آمده است .