شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


کنسروسازی


کنسروسازی
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۲/۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۴۵۰-۳-۱

مطالب فصل نخست کتاب متضمن مطالبی است درباره تاریخچه صنعت و کنسرو, همچنین گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای تولید, فرمولاسیون فرآورده‌ها, محاسبات حرارتی, میکروبیولوژی کنسروها, گزینش بسته‌های مناسب و کنترل کیفیت فرآورده‌ها . در فصل دوم, هفده فرآورده کنسرو معرفی شده و در فصل سوم کتاب, نکاتی درباره مسائل جانبی این صنعت آمده است .