یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران


روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران
نویسنده : برایان - فرانک
مترجم : نجف‌زاده - حمید
ویراستار : افتخاری - اسماعیل
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۸/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۰۴۴-۶-۶

این کتاب, در قالب هشت فصل با هدف شناسایی و ارزیابی مخاطرات مربوط به تهیه و نگهداری مواد غذایی تهیه شده است .نگارنده ابتدا روش 'HACCP'یا روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران مواد غذایی را همراه با اجزای تشکیل دهنده آن شرح می‌دهد ;سپس کاربرد متناسب روش 'HACCP'را در عملیات مربوط به عرضه مواد غذایی معرفی می‌کند .مطالب بعدی کتاب از این قرار است :جایگاه استفاده از روش ارزیابی HACCP, تجزیه و تحلیل مخاطرات و ارزیابی شدت و خطر آنها', 'اجرای روش 'HACCP, 'رسیدگی و تایید', 'استفاده از اطلاعات روش 'HACCPو 'منابع و ضمایم .'


همچنین مشاهده کنید