یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران
نویسنده : برایان - فرانک
مترجم : نجفزاده - حمید
ویراستار : افتخاری - اسماعیل
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۸/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۰۴۴-۶-۶
این کتاب, در قالب هشت فصل با هدف شناسایی و ارزیابی مخاطرات مربوط به تهیه و نگهداری مواد غذایی تهیه شده است .نگارنده ابتدا روش 'HACCP'یا روش تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران مواد غذایی را همراه با اجزای تشکیل دهنده آن شرح میدهد ;سپس کاربرد متناسب روش 'HACCP'را در عملیات مربوط به عرضه مواد غذایی معرفی میکند .مطالب بعدی کتاب از این قرار است :جایگاه استفاده از روش ارزیابی HACCP, تجزیه و تحلیل مخاطرات و ارزیابی شدت و خطر آنها', 'اجرای روش 'HACCP, 'رسیدگی و تایید', 'استفاده از اطلاعات روش 'HACCPو 'منابع و ضمایم .'
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران جنگ رئیسی گشت ارشاد رئیس جمهور
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران دستگیری سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمدرضا گلزار سریال سینمای ایران تلویزیون سینما سریال پایتخت موسیقی فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
تبلیغات اپل ایرانسل فناوری سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان ربات
سرطان خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا