شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
مبانی تغذیه و تغذیهدرمانی
نویسنده : رابینسون - جون
مترجم : قربانی - اعظم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۷۸۴/ر۲م۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۱۴-۲۱۰-۸
در بخش اول کتاب, علم تغذیه با اشاره به اصول و مبانی آن معرفی میشود؛ همچنین اطلاعاتی در باب هضم و جذب مواد غذایی اصلی درج میگردد. بخش دوم موضوعات مربوط به اصول ارزیابی تغذیه, شامل تشخیص بیماران در معرض خطر, تاریخچه رژیم غذایی, ارزیابی وزن و اندازه بدن و مستندات مربوط به بررسی تغذیهای را در برمیگیرد. در بخش سوم ضمن بیان مشکلات شایع تغذیهای واختلالات گوارشی مثل چاقی, بیاشتهایی روانی, دیسفاژی, برای بیماران با اختلالات قلبی ـ عروقی, کلیوی و عصبی, دیابت, بیماری ایدز و وضعیتهای خاص مثل سوختگی و تروما بازگو شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس قوه قضاییه معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
ترکیه خودرو تورم قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر آتیلا حجازی علی خطیر باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب چای دیابت فشار خون طول عمر