شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


مبانی تغذیه و تغذیه‌درمانی


مبانی تغذیه و تغذیه‌درمانی
نویسنده : رابینسون - جون
مترجم : قربانی - اعظم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۷۸۴/ر۲م۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۱۴-۲۱۰-۸

در بخش اول کتاب, علم تغذیه با اشاره به اصول و مبانی آن معرفی می‌شود؛ همچنین اطلاعاتی در باب هضم و جذب مواد غذایی اصلی درج می‌گردد. بخش دوم موضوعات مربوط به اصول ارزیابی تغذیه, شامل تشخیص بیماران در معرض خطر, تاریخچه رژیم غذایی, ارزیابی وزن و اندازه بدن و مستندات مربوط به بررسی تغذیه‌ای را در برمی‌گیرد. در بخش سوم ضمن بیان مشکلات شایع تغذیه‌ای واختلالات گوارشی مثل چاقی, بی‌اشتهایی روانی, دیسفاژی, برای بیماران با اختلالات قلبی ـ عروقی, کلیوی و عصبی, دیابت, بیماری ایدز و وضعیت‌های خاص مثل سوختگی و تروما بازگو شده است.