پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوهان عسلی


سوهان عسلی
▪ مواد لازم:
ـ شکر دویست گرم یا یک لیوان
ـ عسل صد گرم یا یک استکان
ـ روغن مایع یک استکان سر خالی
ـ خلال بادام دویست گرم
ـ آب صد گرم یا یک استکان
ـ زعفران آب شده یک قاشق چایخوری
ـ هل کوبیده شده یک قاشق چایخوری
ـ خلال یا پودر پسته جهت تزیین
▪ طرز تهیه:
شکر و آب را مخلوط کرده، روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شده و کف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه می کنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چکه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شکننده شد خلال بادام میریزیم.بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را کم کرده و زعفران آب شده و هل را میریزیم. شعله را خاموش کرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چکانده و خلال بادام و پسته میریزیم.
▪ سوهان کنجدی
طرز تهیه آن دقیقا” مانند سوهان عسلی است، با این تفاوت که به جای خلال بادام، کنجد می ریزیم.
منبع : سایت یاد بگیر