شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سلامت زندگی
● درمان کمخونیتان را در خوردن پسته بجویید
پسته گرانقیمتترین آجیل و البته با ارزش غذایی فراوان است. ارزش غذایی پسته به نسبت سایر آجیلها و نیز مواد پروتئینی همانند گوشت، شیر، تخممرغ و نیز حبوبات درخور اهمیت است. از آنجایی که پسته حاوی آهن فراوان قابل جذب است، بنابراین مصرف آن در درمان کمخونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید میباشد. مغز پسته مادهای نیروزا و سرشار از مواد پروتئینی، چربیها، ویتامینها و املاح است. مغز پسته در بین بیش از دویست ماده خوراکی شامل انواع آجیلها، حبوبات، سبزیها، میوههای خشک و تر، لبنیات، انواع گوشت و دهها نوع خوراکی دیگر بیشترین میزان آهن قابل جذب بدن را داراست. مغز پسته دارای ۲۰ درصد پروتئین خالص و بیش از ۵۰ درصد روغن یا چربی مایع است. مقدار ویتامین A درصد گرم مغز پسته ۶۹۸۰ میکروگرم و میزان کاروتنوئید ۷/۱۳ میکروگرم است. املاح مختلفی از جمله کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، آهن، مس، روی و همچنین ازت، گوگرد و فسفر دارد. روغن پسته مایعی زرد و زلال است که از عصاره مغز پسته بهدست آمده و دارای خواص غذایی و درمانی است، از جمله خواص درمانی پسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد: تقویت قلب و حافظه، تقویت معده، درمان اسهال بخصوص از طریق استفاده از پوست سبز پسته، تقویت لثه و درمان جوشهای دهان، خوشبویی دهان و درمان ریزش موی سر.
● نمک و ارتباط آن با افزایش فشار خون
حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افراد بالغ در کشورهای در حال توسعه مبتلا به بیماری افزایش فشارخون هستند که این آمار در کشور ما حدود ۱۱/۵ درصد است. ایجاد این بیماری با مصرف نمک ارتباط تنگاتنگی دارد. در کشورهای توسعهیافته مصرف سرانه نمک ۲ تا ۳ گرم در روز است و این در حالی است که مصرف سرانه نمک در ایران ۷ تا ۱۵ گرم در روز است. نمک ارتباط شدیدی با فشار خون دارد. فشارخون نه تنها یک بیماری محسوب میشود بلکه زمینهساز سایر بیماریهای قلبی، عروقی و سکته نیز میباشد که برای پیشگیری از بیماریهای قلبی، عروقی میتوان با تصحیح شیوه زندگی و بخصوص تغذیه اقدامات موثری انجام داد. ضمن اینکه باید اشاره داشته باشیم برای جلوگیری از فشارخون مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید، وزنتان را مناسب و ایدهآل نگه دارید، از نظر فیزیکی فعالتر باشید، غذاهای حاوی مقادیرکم چرب اشباع شده را انتخاب کنید.
● خوردن صبحانه عامل کاهش خطر حمله قلبی
تحقیقات نشان میدهد خوردن صبحانه، سبب مصرف کالری و کاهش خطر حمله قلبی میشود. تحقیقات انجام شده نشان میدهد زنانی که دو هفته صبحانه نمیخورند در طول روز غذای زیادتری میخورند که سبب افزایش کلسترول بدن شده و حساسیتشان را در برابر انسولین کاهش میدهد که این مسئله باعث بروز بیماریهای قلبی میشود. خوردن صبحانه بدن را در مقابل خستگی زودرس مقاوم میکند لذا قلب تحت فشار قرار نمیگیرد.
زنانی که بهطور مرتب هر روز صبحانه میخورند انرژی کمتری نسبت به دیگر زنان مصرف میکنند. بنابراین نیازی به خوردن ناهار و شام پرچرب ندارند زیرا غذای پرچرب یکی از عوامل خطرناک بروز بیماریهای قلبی میباشد.
منبع : روزنامه رسالت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل