چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس پاریسی


زرده تخم مرغ  :  ۲ عدد
خامه  :  ۰.۲۵ فنجان
گوجه فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
کره  :  ۳ قاشق سوپخوری
جوهر لیمو  :  ۰.۵ فنجان
خردل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ، خامه و پوره گوجه فرنگی را مخلوط نموده روی آتش بگذارید و هم بزنید تا کمی سفت شود، سپس کره را به‌تدریج (هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری) داخل آن ریخته مرتب هم بزنید. همین که تمام کره را ریختید، نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را نیز بریزید.


همچنین مشاهده کنید