چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس فلافل


سس فلافل
● مواد لارم
▪ پودرانبه۲ قاشق غذاخوری ( از عطاری )
▪ رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
▪ سرکه ۴/۱ پیمانه
▪ آب به میزان لازم
▪ نمک وفلفل به میزان لازم
● طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی - پودرانبه - سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود ، سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود .

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۵.aspx


همچنین مشاهده کنید