جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
پیراشکی
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
ماست ساده کم چرب : ۱ فنجان
جوش شیرین : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
کره : ۰.۵ فنجان
آب : ۰.۲۵ فنجان
آرد سفید : ۶ فنجان
روغن : ۰.۵ لیتر
شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده میزنیم و کره نرم شده را هم داخل آن مینمائیم.
جوش شیرین را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مینمائیم.
آب و آرد را به مایه اضافه میکنیم
این خمیر باید به مدت یک ساعت و نیم بماند.
مایهای که وسط پیروشکی میگذاریم انواع و اقسام دارد میتوانیم از تخم مرغ پخته و پنیر و جعفری استفاده کنیم. میتوانیم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفری و آبلیمو و سس گوجه فرنگی و ادویه مایه بسیار خوبی درست کرد که بسته به مایع داخل آن اسم پیراشکی هم مشخص میشود.
خمیر را به چانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.
مایه مورد نظر را در وسط آن میگذاریم.
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه