جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

در برچسب ارزش غذایی به مقدار کدام یک باید دقت کرد؟ چربی یا کربوهیدرات؟


در برچسب ارزش غذایی به مقدار کدام یک باید دقت کرد؟ چربی یا کربوهیدرات؟
اکثر دیابتی ها، در برچسب ارزش غذایی باید هم به مقدار چربی به کار رفته در آن ماده غذایی دقت کنند هم به مقدار کربوهیدرات. چون کربوهیدرات بیشترین تأثیر را در بالا رفتن قند خون دارد، توجه به مقدار آن از اهمیت بالایی برخوردار است. چربی بیشترین مقدار کالری به ازای گرم را دارد و به همین خاطر بر روی وزن شما موثر است. علاوه بر این دیابت شما را بیشتر در معرض ابتلا به یماریهای قلبی قرار می دهد. خوردن غذاهای کم چرب به شما در کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک خواهد کرد.
مجموع و نوع کربوهیدراتی که می خورید نیز ، بر قند خونتان اثر می گذارد. کربوهیدراتی که در برچسب ارزش غذایی مشخص شده است می تواند کربوهیدرات موجود در لوبیاها، سبزیجات، ماکارونی، غلات و شکرها (چه آنهایی که به صورت طبیعی در غذاهایی مانند شیر و سبزیجات وجود دارند، چه آنهایی که به صورت مصنوعی اضافه شده اند) باشد. با مطالعه برچسب ارزش غذایی، شما دقیقاً می توانید محاسبه کنید که چه مقدار کربوهیدرات و چربی در هر وعده غذایی وجود دارد.

منابع:
مجموعه کتابهای انجمن دیابت امریکا
منبع : آموزش دیابت گابریک