سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
معجزه پیاز
هنگام پختن برنج یك عدد پیاز را به صورت ورقه های نازك ریزكرده به داخل آب آن بریزید، با اینكارنه تنها برنج قد خواهد كشید، بلكه طعم جالبی نیز پیدا خواهد كرد.
از خشك شدن كباب جلوگیری كنید.
هنگام كباب كردن گوشت، روی آن مقداری كره بمالید و سیخ های كباب را مرتباً درحین پختن روی هم قرار داده فشار مختصری بدهید تا با مبادله چربی لازم، از خشك شدن كباب جلوگیری به عمل آید. دركباب هایی كه دنبه یا چربی همراه دارند، این كار را می توان به كمك دنبه انجام داد.
به گوشت كبابی هیچگاه قبلاً نمك نزنید و اینكار را برای آخركار، یعنی هنگامی كه گوشت تقریباً كباب شده بگذارید، زیرا نمك بی موقع، آب گوشت را گرفته، كباب را خشك وبی مزه می سازد.
همچنین هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات، هیچگاه به آن نمك نزنید، زیرا سخت خواهد پخت.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
یمن حسین امیرعبداللهیان حسن روحانی رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
سلامت بارش باران پلیس راهور هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل سیل سازمان هواشناسی پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو مسکن بازار خودرو قیمت دلار سایپا قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
نمایشگاه کتاب تهران محمد رسول اف کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون تئاتر رضا عطاران حج سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
شیر سلامت روان کنسرو خواب تجهیزات پزشکی فشار خون