یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


غذا و پروتئین‌ها


غذا و پروتئین‌ها
گردآورنده : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۱۲.۰۱۵۷۵
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۴-X

کودکان با مطالعه این کتاب از مجموعه ((بهداشت غذا)) اطلاعاتی درباره پروتئین‌ها کسب می‌کنند .کودکان در این کتاب می‌آموزند :چگونه رشد می‌کنند و بزرگ می‌شوند, پروتئین چیست, پروتئین‌ها چگونه در رشد بدن موثر هستند, پروتئین‌ها در چه غذاهایی وجود دارند, انواع پروتئین‌های گیاهی و حیوانی کدام‌اند, پروتئین‌ها از کجا و چگونه به دست می‌آید, و یک برنامه غذایی برای تامین مقدار پروتئین بدن چگونه است .کتاب مصور است و با شرح و معنی واژه‌های علمی و تخصصی به پایان می‌رسد .