یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


ارزیابی مخاطرات میکروبیولوژیکی مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۱۵
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۳-۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : مشهد
مترجم : مرتضوی - سیدعلی
مترجم : میرسپاهی - علی
نویسنده : فورسایت - استیو
مترجم : مقدس‌زاده - بهروز

کتاب حاضر پژوهشی در رابطه با میکروب شناسی مواد غذایی و ارزیابی خطرات ناشی از آن است .این نوشتار در قالب 5فصل تنظیم شده‌است : در فصل اول نقش واهمیت پاتوژن‌های غذایی در تجارت بین‌المللی بررسی شده‌است . فصل دوم دربردارنده مطالبی راجع به استانداردHACCP، میکروبیولوژی پیشگو، تکنولوژی‌های جدید و نمونه برداری آماری است .در فصل سوم مسائل آنالیز و ارزیابی مخاطرات توضیح داده شده‌است . در فصل چهارم خلاصه‌ای از کاربردهای ارزیابی مخاطرات بیان شده‌است و بالاخره در فصل پنجم درباره پیشرفت‌های آتی در ارزیابی مخاطرات میکروبی است .


همچنین مشاهده کنید