پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ پیاز و تره فرنگی
▪ مواد لازم؛ شش قاشق غذاخوری کره، چهار ساقه تره فرنگی خردشده، پنج حبه سیر خرد شده، هفت عدد موسیر خرد شده، دو عدد پیاز بزرگ خرد شده، چهار پیمانه آب مرغ ، یک پیمانه خامه، سه چهارم پیمانه آب، نمک و فلفل به میزان لازم.
▪ طرز تهیه؛ چهار قاشق غذاخوری کره را در ظرفی آب کنید. تره فرنگی، سیر، موسیر و نیمی از پیاز را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه تفت دهید. وقتی سبزیجات نرم شدند حرارت را کم کنید تا در عرض ۲۵ دقیقه طلایی شوند. حال آب، آب مرغ و یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در میکسر بریزید وقتی خوب مخلوط شد آن را کنار بگذارید. در ظرف دیگری باقیمانده کره را ذوب کنید. بقیه پیاز را تفت دهید و آن را برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. مخلوط ظرف اولی را در ماهی تابه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید آن را روی حرارت ملایم بگذارید. شعله تند باعث بریده شدن خامه می شود. حال غذا را با پیاز داغ تزئین کنید.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه