یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


جهان گستر - سال دوم شماره ۱۰، اردیبهشت و خرداد ۱۳۸۳


▪ سخن نخست : ص۲
▪ جایگاه چین در زمینه کاربرد اختراعات نانو تکنولوژی : ص۳
▪ تحقیق و توسعه نانو تکنولوژی در شرکت NEC : صص۳-۴
▪ برنامه ساخت تلویزیون رنگی نانو لوله ای : ص۵
▪ کاربرد نانو لوله‌ها در حسگرهای گازی : ص۶
▪ حافظه ترابیتی با نانو آرایه های مغناطیسی : صص۷-۸
▪ قانونی شدن لایحه تحقیق و توسعه نانو تکنولوژی در آمریکا : صص۸-۹
▪ ساخت اولین الیافهای نانو لوله ای خالص در دانشگاه رایس : ص۱۰
▪ کنترل نانو بلورهای فلزی با نانو لوله های پپتیدی : ص۱۱
▪ نگاهی به الکترونیک مولکولی : صص۱۲-۱۳
▪ قفل کردن انبار اطلاعات : صص۱۴-۱۶
▪ آیا می خواهید با نحوه انتشار کتاب الکترونیکی آشنا شوید (e-book) : صص۱۷-۱۹
▪ نقش اطلاع رسانی در بهبود وضعیت تغذیه : ص۲۰
▪ مصاحبه با مهندس پریوش هرایتان در رابطه با برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی : ص۲۱
▪ بر چسب گذاری تغذیه : ص۲۲
▪ قارچ ، خوراکی لذیذ اما ناشناخته : ص۲۵
▪ تغذیه ورزشکاران و نوشابه های ورزشی : ص۲۶
▪ عناصر امیدبخش بهبود تغذیه : ص۲۸
▪ نکاتی چند در مورد HACCP : ص۳۴
▪ آیا می دانید .... : ص۳۶
▪ سویا با معجزه دیابت : ص۳۷
▪ نقاط کنترل بحرانی در تهیه کنسرو ماهی : ص۴۶
▪ صنایع غذایی چالشها موانع و راهکارها : ص۴۷
▪ نظریه های E , O در حوزه دگرگونی سازمانها : ص۴۸
▪ آسیب شناسی تبلیغات در ایران : ص۶۰
▪ نامه های رسیده : ص۷۱
▪ فرم اشتراک : ص۷۲
موضوع : علم . تکنولوژی . اطلاع رسانی
مدیر مسئول : نسرین ابراهیمی ساعتی
پست الکترونیکی : info@ihsr.ac.ir
نشانی : خیابان مطهری، خیابان سهروردی جنوبی، خیابان مریوان، پلاک ۶، واحد ۲
تلفن : ۸۸۴۳۹۶۰۸ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۳۲۱۸۲۴ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : آموزشی، اطلاع رسانی، پژوهشی
صاحب امتیاز : نسرین ابراهیمی ساعتی
سردبیر : نسرین ابراهیمی ساعتی
محل انتشار : تهران
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.tehranavenue.com/ws-book.htm
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)