جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

گوجه فرنگی بنفش و سرطان


گوجه فرنگی بنفش و سرطان
مصرف گوجه فرنگی بنفش رنگ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان مؤثر است. دانشمندان انگلیسی اخیراً موفق به تولید گوجه فرنگی بنفش از اصلاح ژنتیکی گوجه فرنگی شده اند. این نوع گوجه فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از آنتی اکسیدان بوده که در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثر است.
آزمایشات نشان می دهد مصرف گوجه فرنگی بنفش در افزایش طول عمر و پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان ۹۰ درصد مؤثر بوده است. گوجه فرنگی بنفش با اصلاح ژنتیکی حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین است. این آنتی اکسیدان در تمشک، آلبالو، انگور و توت فرنگی وجود دارد و در این نوع گوجه فرنگی در مقادیر زیاد، یافت می شود. مصرف آنتوسیانین، در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها و افزایش طول عمر افراد نقش بسیار مهمی دارد.

[رزا نجفی]
منبع : روزنامه ایران